بروزرسانی: 20 آبان 1404
لذیذترین غذاهای محلی ایران شکم گردی در شهرهای ایران مجله گردشگری اتاقک
لذیذترین غذاهای محلی ایران شکم گردی در شهرهای ایران مجله گردشگری اتاقک
در خراسان جنوبی و به خصوص بیرجند یک نوع خاصی از اشکنه درست می شود که به آن اشکنه شیری یا اشکنه شیرین می گویند. مواد لازم برای درست کردن اشکنه شیری روغن، خاک قند یا شکر، پیاز، زیره سبز و سیاه، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، شیره انگور است. بعضی ها با توجه به سلیقه شان به این غذا تخم مرغ هم اضافه می کنند. کاتوغ یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که طرفداران زیادی دارد. این غذا مانند دیگر غذاهای محلی این استان با ماهی درست می شود و دل علاقه مندان به غذاهای دریایی را به دست می آورد.
- رغو در واقع روغن حیوانی و محلی لرستان و چزنک همان نان فطیر است.
- دو قاشق روغن زيتون، پياز، فلفل، پودر سير، نمك و سس سويا را به مدت ۵ ساعت بخوابانید.
- کباب کردی یا بریان کردی جزو غذاهای محلی است که در میان عشایر، دامداران و شکارچیان استان کردستان مرسوم است و معمولا این کباب لذیذ و خوشمزه را برای جشن ها و مهمانی های خود درست می کنند.
- همانطور که ظاهر از نام این آش متوجه شدید از انواع سبزیجات پخته می شود.در ساخت آش سبزی باید سبزیجات تازه استفاده کرد.
- در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده می شود.
- کتاب انار و گل سرخ در ابتدا به زبان انگلیسی منتشر شد و سپس سام قریبیان آن را به فارسی ترجمه و نشر روزنه در ایران منتشرش کرد.
در گام اول پیازها را خرد کنید و در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود. نخود هایی را که از قبل خیس کرده اید پوست بگیرید و آنها را به دو نیم تقسیم کنید. ابیانه دو هتل و معدودی خانه اجاره ای دارد و تعداد کمی اتاق نیز برای اقامت به مسافران کرایه داده می شود. دو یا سه خانه روستا نیز بصورت سوئیت به گردشگران کرایه می دهند.
مسقطی شیراز
قیمه بوشهری با چیزی که همیشه از قیمه در ذهنتان دارید تفاوت زیادی هم در ظاهر و هم در طعم دارد. کبه به شکل کوفته ای گرد و مغزدار درآمده و در روغن شناور و سرخ می شود. اما نوبت می رسد به میان وعده فست فودی و پرطرفدار ارومیه، یعنی سیب زمینی تنوری با دورچینی از خیارشور و گوجه ولیموی تازه. آش گزنه هم از ترکیب هیزان، گیاهان معطری مثل پونه، کاکوتی، گزنه و برگ شلغم تهیه می شود.
معرفی بهترین و پرطرفدارترین غذاهای محلی کرمانشاه
صحبت کردن در مورد غذا و خوراک ایرانی جذابیت خاص خودش را دارد و اینکه کدام غذاهای ایرانی طرفداران بیشتری دارند، همیشه مورد بحث بوده است. در این بین هستند افرادی که تعصب خاصی روی غذای مورد علاقه خود دارند و همیشه متعصبانه با موضوع برخورد می کنند. از این رو در صفحه اینستاگرام لست سکند مسابقه ای برای انتخاب بهترین غذای ایرانی برگزار شد. با این حال غذاهایی وجود دارند که اکثریت افراد یک جامعه از چشیدن طعم آن ها لذت می برند و افراد بیشتری طرفدارشان هستند. این غذاها معمولا به عنوان یک غذای ملی شناخته می شوند که اکثر توریست ها و افراد علاقه مند به حوزه غذای بین المللی آن را نمادی از فرهنگ غذایی یک کشور می دانند.
کوفته شوید باقالی
آش دوغ هم از دیگر غذاهای محلی قزوین است که به احتمال زیاد تا به حال آن را امتحان کرده اید. تفاوت اصلی آش دوغ قزوینی با آش دوغ سایر شهرها در نوع سبزی هایی است که برای درست کردن آش از آن استفاده می کنند. اگر به شیراز سفر کنید ولی شیرازی پلو را امتحان نکنید، سفرتان را نیمه کاره گذاشته اید!